De plantenpotten van Ferm Living

Planten in huis, je kan er nooit genoeg hebben. En dat hebben ze bij het Zweedse Ferm Living meer dan ooit begrepen want ze maken naast heel wat ander moois ook veruit de leukste bloempotten en plantenbakken.

Wie Ferm Living kent weet dat ze een groot voorstander zijn van puur Scandinavisch design waarbij hun kleurenpallet al heel aards aanvoelt, ideaal dus voor een combo met planten. Hun Plant Stand houders in combinatie met de Hexagon potten waren enkele jaren geleden een schot in de roos en zijn tot op vandaag nog heel populair om je planten een perfecte plek te geven in je interieur.

Ook wie fan is van hangplanten kan bij Ferm Living de perfecte pot vinden binnen hun collectie.

Hun Plant Box reeks is gerust revolutionair te noemen want je kan er zowat alle kanten mee uit. Het design bestaat in heel wat verschillende formaten en je kan het volledig naar wens inrichten.

Zo kan je de Plant Box helemaal opvullen met planten alsof je met een gewone plantenbak zou doen. Of je zet er een aparte kleinere plantenbak in en gebruikt de resterende ruimte om er andere objecten mee te combineren.

Vaak zien we dat deze plantenbak zelfs helemaal niet gebruikt wordt om planten in thuis te brengen maar om als handige en mooie opberger te dienen voor items die best gezien mogen worden.

Sinds dit seizoen is de Plant Box ook in een ronde versie verkrijgbaar wat weer heel wat nieuwe mogelijkheden geeft.

Een ander model waar we fan van zijn is de Hourglass Pot die zoals z’n naam al doet vermoeden de vorm heeft van een zandloper. Het leuke is dat je deze pot kan omdraaien om zo te kiezen hoe je hem het mooiste staan vindt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s