Glitter behang brengt glam in je huis

Glitter behang, het klinkt extravagant en dat is het ook. En zeker in ruimtes waar er mooi zonlicht binnenvalt kan het een spectaculair resultaat opleveren.

Het MCA3 behang van Arte’s Mica Collection brengt meteen de nodige glam in je huis. Dit glitter behang is verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren valt met andere tinten in de ruimte om zo van de sfeer een mooi geheel te maken. Goud vonden we een van de mooiste en warmste tinten, meer goud behang kan je vinden via de link.

Een pak grafischer is dit Fraction behang uit de Artisan Collection van Arte behang. De geometrische vormen die elk zijn ingevuld in een andere contasterende kleur zijn perfect om een uitgesproken accentmuur in je interieur te maken. Ook dit behang is in een aantel verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

Iets meer retro is dit Bandeau behang wat ons deed denken aan de motieven die we vaak in New York zagen waarin goud, zwart en een touch of glitter ook vaak klassevol worden gecombineerd. De blokjes staan niet helemaal perfect op elkaar uitgelijnd wat het geheel een beetje beweging en speelsheid geeft.

Ook in groentinten geeft het een prachtig effect.

Een pak organischer is het VOG1 uit de Vogue Collection van luxe behang merk Arte waarbij horizontale lijnen een mooi samenspel geven door te verdikken en verdunnen.

Voor wie het graag wat subtieler heeft is MCA5 behang uit de Mica Collection van Arte wellicht een goede optie. Hier vormen afwisselende glitterstrookjes het patroon waardoor de lichtinval vooral bepaald wat het effect is wat dan ook nog eens uur per uur kan verschillen naarmate de zon door je huis beweegt.

Volgens hetzelfde principe maar iets bolder is de MCA1 behang variant die door zijn kleur meteen aantoont waar er wel of niet glitter is aangebracht.

Heel modern is dit GRA2 behang uit de Graphite By Omexco Collection van Arte wat een metalic effect op je muur geeft. Ook weer heel mooi wanneer het licht erop valt.

Bijna hetzelfde motief maar met een dikkere lijnenstructuur is het VOG1 behang uit de Vogue Collection.

Dit MCA8 behang van Arte vonden we ook heel mooi en deed ons een beetje denken aan een sterrenhemel. De foto toont ook hoe je met goed geplaatste verlichting je glitter behang helemaal tot leven kan laten komen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s