Maak een accentmuur met 3D behang

Wil je je kamer een extra dimensie geven, dan is 3D behang een makkelijke manier om van een saaie muur een ware eyecatcher te maken. Dat heeft luxe behang webwinkel Coloredwalls goed gezien want ze hebben heel wat merken die in zowat alle stijlen 3D behang aanbieden.

Zoals het Belgische Arte behang die heel wat prachtige motieven in huis hebben waaronder dit Charm behang waarbij ze de klassieke medaillon stijl een eigentijdse look geven door het in monochroom blauw te printen waarbij het relief de tekening toont.

Een volledige andere stijl is het Elements behang, ook van Arte. Hier lijkt het alsof je muur is ingelegd met stukjes hout die samen blokmotieven vormen.

Voor wie het graag klassieker ziet is er het Caisson behang wat behalve op muren ook een mooi motief is om een plafond mee te behangen.

70’s fans houden ongetwijfeld van het Carrelage behang wat behalve in het typische oranje ook in een reeks andere kleurtinten verkrijgbaar is.

Het Engelse Cole & Son heeft ook heel wat motieven die niet meteen gedrukt zijn met een relief maar wel door hun design een 3D effect geven. Zoals onder andere het Delano behang met de iconische blokstuctuur.

Of ook het wondermooie Quartz behang wat ook in verschillende kleursferen verkrijgbaar is.

Een van onze favoriete motieven van Arte is het Parquet behang, zowel van kleur als vorm een topper.

Het Cube behang van Arte spreekt voor zich en lijkt van veraf op een gigantische stad kubusjes die ook van dichtbij een heel fijne tekening vormen.

Een klassiekere vorm vinden we bij het Cannage behang die ze door het kleurgebruik heerlijk hedendaags hebben gemaakt.

Ook designmerk Moooi heeft enkele fijne 3D behangpapieren met relief zoals het Shoji Blossom behang. Tip: Blauw behang is momenteel heel erg in trek om een donkerdere accentmuur mee te maken.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s