We hebben de perfecte buitenlampen gevonden

Sinds kort is het al om 17u donker en dat merken we rond ons huis dubbel en dik. Want sinds we er wonen hebben we nog niks aan de buitenverlichting gedaan en is die op sommige plaatsen net iets te afwezig. Met als resultaat dat we vaak met behulp van onze gsm als enige verlichting de weg moeten vinden wanneer we na zonsondergang de tuin in moeten. Dus gingen we op zoek naar gepaste lampen om de hoekjes waar nog geen verlichting was aan te pakken.

Daarbij wilden we natuurlijk zo dicht mogelijk bij de stijl van het huis blijven. Bij directlampen.nl vonden we de Hammock buitenwandlamp van Philips die we meteen mooi vonden. Een sober design zonder al te veel franjes die een vintage feel heeft en mooi mat zwart is afgewerkt.

De lampen werken met de courante E27-fitting waar we nu snel enkele led lampen in hebben gedraaid, maar door de glazen behuizing waarin ze zitten is het zeker een idee om er een mooie lamp in te steken die weliswaar led is maar eruit ziet als een vintage gloeilamp waarbij de kooldraad mooi oplicht.

We zijn blij dat de lampen zowel passen bij de stijl van het huis als op onze nabijgelegen schuur/garage waardoor we rondom ons huis geen allegaartje van buitenverlichting hebben maar ze allemaal samen een mooi geheel vormen. Hier zijn nog enkele foto’s van de buitenwandlampen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s