HAY Palissade

De zomer is gestart, en wel dubbel en dik met dit prachtige weer. Ideaal om tot in de late uurtjes buiten te zitten. Dus dachten we dat het wel leuk was een postje te schrijven over de HAY Palissade collectie.

De ontwerpen van Ronan & Erwan Bouroullec voor HAY heb je zeker al zien passeren want deze collectie is op korte tijd uitgegroeid tot een ware klassieker als we het over tuinmeubilair hebben.

De Palissade Stoel zelf is vrij compact (51 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 56 centimeter diep) en kan je daardoor zelfs op het kleinste balkon kwijt. Hij is slechts een van de 13 items uit deze collectie waardoor je makkelijk je ideale combinatie kan samenstellen.

Het design oogt sober en elegant, meestal geen makkelijke combinatie, en staat in vrijwel alle omgevingen mooi. Het elektrolytisch verzinkt staal met poedercoating maakt het uiteraard geschikt voor buitengebruik en is verassend licht wat ook wel eens handig kan zijn. Ondanks zijn lichtheid zijn de meubels super stevig dus kan je ze met een gerust hart in de tuin laten staan. De collectie is uitgevoerd in vier kleuren: lichtgrijs, antraciet, olijfgroen en cream wit. Zelf zijn we vooral fan van het olijfgroen en cream wit. Antraciet is ook mooi maar kan wel eens heel warm worden met dit zonnige weer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s