Ontdek de nieuwe Levis Ambiance collectie + win heeeeeel veel verf!

Modeontwerper Buno Pieters volgt in de voetsporen van collega’s Veronique Branquinho en Christophe Coppens en stelde voor Levis Ambiance een eigen trendcollectie samen. Het resultaat van de samenwerking is een palet van vier tinten: BlissStillnessMorning en Bed Time. 

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleurenDeze vier tinten die Pieters koos zijn neutraal en rustgevend. Ze passen perfect bij de persoonlijke quote die de modeontwerper bedacht bij zijn collectie: ‘Een nieuw begin.’ Pieters bekijkt ook zijn leven op die manier, alsof iedere dag een nieuw begin is en een kans om nieuwe keuzes te maken. Een mooie gedachte.

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

De kleuren uit de trendcollectie passen perfect bij vintage meubilair. De lichte tinten laten de vaak donkere houtsoorten – zoals teak en pallisander – van het meubilair uit de jaren '60 mooi uitkomen. Zelf zijn we heel erg fan van het Bliss groen in combinatie met het vanille-achtige Morning.

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

De mini-collectie van Bruno Pieters werd ontwikkeld binnen de nieuwe trendcollectie van Levis Ambiance. Deze is opgedeeld in vier thema's: intense helderheid, eindeloze eenvoud, klassieke luxe en hedendaagse romantiek, waar we het de komende weken nog uitgebreid over gaan hebben. Wie de volledige trendcollectie in het echt wil zien kan nog tot eind mei terecht in het Levis Ambiance House op het Brusselse Brouckèreplein.

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Nog meer goed nieuws voor fans van verf en kleur want we mogen twee lezers blij maken met een pakket verf uit de Levis Ambiance collectie. Concreet geven we twee keer 5 potten Ambiance verf weg van 2,5 liter. Dat is 12,5 liter per winnaar oftewel genoeg verf om 125 vierkante meter één laagje mee te verven. Jawadde! Je mag zelf 5 kleuren uitkiezen uit de hele Ambiance collectie dus voor wie van plan was om huis of appartement op te frissen kan dit wel eens heel handig van pas komen.

Levis-give-away-woonblog

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan en zeg ons welke trendkleur je favoriete is, ze staan hier allemaal mooi op een rijtje met hun benaming. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot zondag 1 juni 2014 om middernacht. Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!

Levis-ambiance-bruno-pieters-collectie-kleuren

Meer info over de Bruno Pieters kleuren en de Ambiance trendcollectie kan je vinden op levis.info

Levis-ambiance-woonblog

15 thoughts on “Ontdek de nieuwe Levis Ambiance collectie + win heeeeeel veel verf!”

 1. Van Facebook hou ik niet zo, maar van mooie kleuren des te meer. Atol ziet er alvast perfect uit om onze grauwe slaapkamer om te toveren tot een stijlvolle en lichtjes dramatische ruimte.

  Like

 2. Waaaaaah de artisjok en de olijf zijn mijn all-time favorieten ever!!
  Ik word strakjes fan op facebook (want dat ben ik nog niet…foei van mezelf!)

  Like

 3. Ik was al op de hoogte van de collectie en helemaal fan! Wij zijn net ons huisje aant het renoveren en de helft van de plafonds is al klaar en kreeg leliewit als kleur, voor de rest vind ik bliss ook suuuper mooi! We zitten nog maar in de helft van de schilderwerken dus verf is zeeer welkom! 😀

  Like

 4. bedankt! bij deze mijn favoriete kleuren: leliewit met tule of soda als accentkleur
  ik denk dat deze kleurencombinatie prachtig moet zijn in de slaapkamer of woonkamer 🙂

  Like

 5. Ik hou van minimalisme, less is more! Mijn voorkeur gaat naar de nieuwe Stillness van Bruno Pieters.

  Like

 6. Ik vind de kleur bed time zo geweldig, eigenijk al de kleuren maar doe kleur geeft mij gewoon direct rust. Zou ideaal zijn tijdens de verbouwingen !! Dus geef mij maar de zalige Bed time van Bruno Pieters, zaaaalig

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s