Kleurinspiratie in overvloed in het Levis Ambiance House in Brussel

Wie op zoek is naar kleurinspiratie moet zeker eens passeren in het Levis Ambiance House in Brussel. Daar opende het bekende verfmerk een tijdelijk belevingscentrum vlakbij de Nieuwstraat waar ze de komende  weken tal van workshops en persoonlijk kleuradvies geven.

Levis-ambiance-house-brussel-01

Op het gelijkvloers openden ze een koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo en kan je de nieuwe trendcollectie van de Ambiance reeks en de capsulecollectie van ontwerper Bruno Pieters belevenOver die collecties gaan we het hier de komende weken nog wat uitgebreider hebben want van kleur houden we wel. In het Levis Ambiance House kan je naast koffiedrinken ook terecht voor workshops en trendlezingen. Hou daarvoor hun agenda in het oog. Zeker voor wie van plan is om binnenkort aan het verven te slaan is dit zeer interessant. Het had ons alvast enkele verfblunders en bijgevolg veel liters verf bespaard mochten we bij het renoveren van ons appartement op voorhand advies gevraagd hebben welke kleuren er het best in zouden passen :) 

Levis-ambiance-house-brussel-01

We hebben uit de agenda twee momenten gehaald die we zelf heel interessant vonden. Meedoen is gratis maar het aantal deelnemers per dag is wel beperkt dus je schrijft je best snel in wil je nog een plaatsje hebben.

 • One-to-one kleuradvies van een expert
  Zin om bepaalde ruimtes in je huis op te frissen met een kleurtje, of is je woonkamer nog helemaal blanco en ben je op zoek naar de juiste tint? Dan kun je in het Levis Ambiance House live en helemaal gratis raad vragen aan een ervaren kleurexpert van Levis. Die bekijkt samen met jou je plannen en foto’s van de te schilderen ruimtes (maximaal 3) en zo kom je tot een persoonlijk en inspirerend geheel. Om meteen thuis aan de slag te gaan ontvangen deelnemers ook een waardebon van Levis.

  Wanneer? Elke woensdag en zaterdag om 9u30 en om 13u30.
   

 • Workshop ‘Kleurinspiratie voor je interieur’
  Deze workshops worden een combinatie van theorie en praktijk. Experten helpen je om inzichten te verwerven in het effect van kleur op de mens, en het kleurgebruik in functie van een ruimte. Je krijgt bovendien nieuwe informatie over de laatste kleurentrends, om het kleurenspectrum helemaal onder de knie te krijgen.
  Nadien maak je met behulp van de tips en tricks zelf een moodboard voor een door jou gekozen ruimte van je woning. Een kleuradviseur begeleidt je persoonlijk gedurende elke stap van het proces. En ook hier ontvangen deelnemers een waardebon van Levis, altijd mooi meegenomen 🙂

  Wanneer? Elke zaterdag om 10u.

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Levis-ambiance-house-brussel-01

Meer info vind je op www.levis.info/ambiancehouse

Levis Ambiance House, Place de Brouckère 4, 1000 Brussel

Telkens open op woensdag, vrijdag en zaterdag, van 8u tot 18u.

1 thought on “Kleurinspiratie in overvloed in het Levis Ambiance House in Brussel”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s