Zit er een Inge in de zaal?

UPDATE: Er zaten heel wat Inges in de zaal. We kregen maar liefst 112 mailtjes waaruit een onschuldige hand, zijnde die van mezelf, Inge Koenraads getrokken heeft. Proficiat, het gesigneerde woonboek is van jou!

De laatste weken hebben we enkele honderden woonboeken gesigneerd tot we er kramp van kregen. En als niet-professionele signeerders was het natuurlijk te verwachten dat we eens uit de bocht gingen gaan. Vandaag moest ik een boek signeren voor Ilse en voor ik het wist stond er Inge neergepend. Goed bezig.  

Woonboek-woonblog

Dus bij deze: als er een Inge is die dit leest, mail dan naar tom@woonblog.be en het boek is gratis en voor niks van jou! Als er meer dan รฉรฉn Inge mailt dan verloten we het boek morgenavond onder alle Inges. 

Woonboek-woonblog

14 thoughts on “Zit er een Inge in de zaal?”

  1. Hier zit een Inge in de zaal ๐Ÿ™‚ Ik heb ook net een mailtje gestuurd. Ik had het boek al vast gehad in de winkel en getwijfeld om het te kopen. Het zou alvast heel goed van pas komen hier. We wonen nog maar drie weekjes in ons nieuwe huisje en moeten dus nog heel veel inrichten.

    Like

  2. Ik heet ook Inge, wordt vaak ook aangesproken als Ilse. dat is blijkbaar een vaak voorkomen verspreking(-schrijving).
    En, ben bijna jarig. Wat een fijn cadeau zou dit zijn ๐Ÿ™‚

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s