GIVE AWAY: Tomado rekjes

Onze favoriete vintage winkel in Gent is ongetwijfeld Ceci n'est pas une épicerie, en nu houden we er nog wat meer van want dankzij hen mogen we een Tomado-pakket weggeven! Hoera! De Tomado rekjes uit de fifties zijn de laatste tijd heel gegeerd en vaak betaal je er dan ook een stevige prijs voor. Maar niet hier want wij geven ze gratis weg! Het pakket bestaat uit een mini-Tomado, met drie smalle legplankjes, een halflang Tomado rekje met twee legplankjes, en een Tomado kapstok (staat niet op de afbeelding).

Ceci nest pas une epicerie tomado woonblog 01

Wat moet je doen om te winnen: ga naar woonblog op Facebook, word fan en zeg ons waar je jouw Tomado rekjes wil hangen. Zo simpel is het. De give away loopt nog tot en met volgende week woensdag (13/02). Heb je nog vragen? Shoot! Veel succes!

Ceci nest pas une epicerie tomado woonblog 03

Ceci n'est pas une épicerie kan je vinden in Sluizeken 28 Gent, dat is op het einde van Oudburg tegenover Simon Says. Ze zijn open van vrijdag tot zondag tussen 14-18u. Wij kochten er zelf al enkele leuke kastjes en een houten Tomadorek aan een zeeeer goede prijs. Een aanrader als je in Gent bent! 

Ceci nest pas une epicerie tomado woonblog 06

34 thoughts on “GIVE AWAY: Tomado rekjes”

 1. Wauw..! We een super give-away! Ik doe heeeeel graag mee! Ik zou de Tomado rekjes hangen boven de commode in mijn gastouderopvang. Een super praktische en prachtige manier om t muurtje aan te kleden en extra bergruimte te creeren!

  Like

 2. Ik zou ze boven mijn dochter haar bed hangen. Ik kreeg zelf die van mijn vader en gaf ze ondertussen door aan de zoon. Op die manier hebben ze elk een rekje.

  Like

 3. Waarom ik deze wil winnen? Wel ze zijn ten eerste supermooi, en ten tweede mijn boekenplank boven mijn bed staat bijna op instorten. Je zou dus kunnen zeggen dat het een zaak van veiligheid is dat ik deze win 🙂

  Like

 4. Bij mijn krijgen ze een plekje in de living. Het zijn prachtige rekjes die versierd zullen worden met mijn waardevolste bezittingen, namelijk schoenen! Mooi op display waar iedereen ze kan zien, op een rek dat mag gezien worden!

  Like

 5. Bonjour,
  Je suis une lectrice française, fan de vintage et de votre blog bien sûr ! Je participe avec un grand plaisir à ce super concours !
  J’accrocherais ses superbes étagères Tomado au-dessus de mon bureau pour me faire un joli espace de rangement supplémentaire !
  Merci encore pour ce super give away,
  Bon dimanche,
  Valérie

  Like

 6. In het hoekje dat mijn inkomhal moet voorstellen. Het is er nog maar kaal, en zou ideaal zijn om de wand te versieren!

  Like

 7. Perfect voor in ons nieuwe bureau! Ideaal bij de houten vloer en de witte bureaumeubelen (van een bont allegaartje van allerlei kasten…).

  Like

 8. oh merci pour ce joli concours
  je suis fan et pour ce qui est de l’accrocher je suis tellement indécise (beaucoup d’idées) mais je pense, qu’elle ira très bien dans mon espace travail(bureau)!!
  je croise les doigts maintenant!! 😉
  bonne journée

  Like

 9. Oh le rêve!!!!
  Je sais où je mettrais cette sublime étagère! Dans ma chambre 🙂 au dessus de mon espace bureau!
  J’aime les 2 pages FB 🙂
  Merci beaucoup!

  Like

 10. Ik kan me deze rekjes herinneren uit mijn jeugd. Ik had er twee! Alleen werden ze zo vol gestouwd dat ze van de muur vielen, grote gaten achterlatend. Ik zou ze dus niet boven mijn bed hangen 😉
  Ik zou ze boven mijn bureau hangen.

  Like

 11. What a cool give away.
  If i have the chance to win a tomado, i’ll place it in my living room in order to expose all my little treasures !
  Thanks and have a good day !

  Like

 12. Ik zou ze zeker en vast in mijn kamer hangen. Ik ben nogal een sloddervos en de rekjes zouden mijn kamer misschien wat meer op orde brengen. En ik vind de rekjes natuurlijk ook fantastisch!

  Like

 13. Ons huisje is pas geschilderd en zo een tomado rekje zou het helemaal af maken. Ik zou het in de keuken hangen en er wat leuke spulletjes op plaatsen.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s