Hoera! 1 jaar woonblog!

Vandaag is woonblog exact één jaar oud! Hoera voor onszelf! En vooral hoera voor jullie want een blog bestaat alleen als die gelezen wordt. En dat doen jullie massaal want onze teller vertelt ons dat er momenteel meer dan 250.000 keer per maand geklikt wordt richting woonblog, en dat is veel. Dus echt allemaal heel hard bedankt! We hadden dat zelf nooit durven dromen toen we ermee van start zijn gegaan. 

Woonblog

En we hebben nog een tweede reden om te feesten want dit jaar gaan we een boek maken. Samen met uitgeverij Van Halewyck zijn we druk in de weer met een boek vol wooninspiratie en nog meer leuke maar voorlopig supergeheime dingen waar we nu nog niet te veel over mogen zeggen. Meer nieuws volgt later dus. Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij!

Woon

Dit is trouwens het kei-officiële contract waar alle geheime dingen in staan 🙂 Spannend!

19 thoughts on “Hoera! 1 jaar woonblog!”

 1. Proficiat !!!
  Ik heb jullie nog maar enkele maanden geleden leren kennen, maar moet toegeven dat ik een lichte verslaving ontwikkeld heb 🙂
  Thankx.
  Els

  Like

 2. Hieperdepiep hoera dat is zeker een feestje! *GEFELICITEERD* En als kers op de taart een boek uitbrengen tof, ga zo door! lfs lijn♥

  Like

 3. Waaaauw supercool!! Ik was al aan het hopen dat er een boek zou komen, dan moet ik niet langer alles afprinten en zelf bundelen! 😉 Thank you!!!!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s