Ikea popt-up in Brussel met een textiel-atelier vol DIY ideeën

Ikea doet van Pop-Up, want dat is in naar het schijnt. Vandaag openen ze hun tijdelijk atelier aan de Waterloolaan in Brussel waar je jezelf twee weken lang kan onderdompelen in hun textielcollectie. Behalve al hun stofjes ontdekken kan je er ook daadwerkelijk zien wat je er allemaal mee kan doen. En daarmee bedoelen we niet de gordijnen omzoomen en andere saaie dingen maar vernieuwende ideetjes om je meubels nieuw leven in te blazen.

Ikea pop up expo atelier

Wij mochten er gisteren al een kijkje nemen en het mag gezegd, het is de moeite. Wie zou er aan denken om zijn ladenkast volledig te stofferen? Of dat je met een simpele stoffen knoop je kussen plots heel design kan maken? Allemaal praktische doe-tips vol inspiratie waar we enkel van kunnen houden. 

Ikea pop up textiles brussel

Na een bezoekje aan het Pop-Up Atelier mochten we zelf aan de slag met naald en draad op de nieuwe naaimachines van Ikea. Een allereerste keer dat we een naaimachine aanraakten wat wonderbaarlijk vlot verliep want een dik uurtje later gingen we naar huis met een zelfgemaakte draagzak. 

Ikea naaimachine 01

Ikea naaimachine 01

Ikea naaimachine 01

Ikea naaimachine 01

Ikea naaimachine 01

Ikea naaimachine 01

Wie het Pop-Up Atelier van Ikea wil bezoeken kan terecht op de Waterloolaan 8 in Brussel van 9/10 tot en met 20/10 tussen 11u en 18u behalve op zondag 14/10. Op 12/10 is het open tot 22u.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s