GIVE AWAY: Design*Sponge at Home

Als iemand me vraagt waar je inspiratie kan halen voor je interieur, dan raad ik altijd hetzelfde boek aan: Design*Sponge at Home, geschreven door Grace Bonney van de gelijknamige blog Design*Sponge

Deze week geef ik drie exemplaren van Design*Sponge weg. Hiervoor moet je 1. Fan zijn van Woonblog op Facebook, als je dat nog niet bent kan je het worden door hier te klikken. 2. Een mailtje sturen naar tom@woonblog.be met als titel 'Ik wil een boek van Design*Sponge want mijn interieur trekt op niks'. Deelnemen kan tot en met 22/03. Succes!!

Woonblog designsponge book

In Design*Sponge at Home staan interieurs die niet alleen mooi zijn maar vooral haalbaar. Gefotografeerd in huizen en appartementen waar normale mensen leven. Want geef toe, een boek vol topinterieurs van miljonairs is mooi, maar alleen om van te dromen. Met het boek van Grace kan je meteen aan de slag om van je eigen stek je droomhuis te maken. Behalve inspirerende interieurs is de helft van het boek gewijd aan D.I.Y. projecten zoals het herstofferen van een vintage stoel. Ik heb er alvast veel inspiratie uit gehaald!

Woonblog designsponge at home book 02

Advertisement

2 thoughts on “GIVE AWAY: Design*Sponge at Home”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s